Tolgfors nöjd med dödsskjutningarna

Försvarsminister Sten Tolgfors är mycket nöjd med den intensiva eldstriden i Afghanistan där människor sköts ihjäl och skadades, dock ej någon från Sverige.

Det känns mycket bra att det här händer just nu, säger Tolgfors.  Försvarsmakten har satsat hundratals miljoner på TV-reklam, Prideparader, värdegrunder och annat. Och pressen bara gnäller. Men då så smäller det till i Afghanistan. Några döda talibaner ger extra dramatik åt tillställningen. Nu borde folk begripa att vi minsann ska ha svenska Försvarsmakten i Afghanistan. Här i Sverige behövs det inte något försvar, det har vi redan avskaffat. Nu ska vi bli en del av den framväxande Världsarmén som håller infödingarna i schack. Det spelar väl ingen roll att det var USA och Saudi som skapade talibanerna. Dessutom är dom vare sig kristna eller vita, så det är bara att panga på.

Annonser

One Response to Tolgfors nöjd med dödsskjutningarna

  1. Gustaf Svensson skriver:

    Jag hörde en klok man säga att demokrati endast kan växa fram inifrån i ett land…. Jag är beredd att tro honom! OM vi skulle ha utländska förband i Sverige som ”talade” om för oss hur vi ska leva och bete oss så skulle vi väl också spränga och jävlas med dem!!? De som bor agerar helt i ordning med de instruktioner som vi hade för ”det fria kriget” i gamla soldatinstruktioner.
    Jag håller INTE med dem på något sätt, men det är ju deras land…
    Finns det någon svensk som skulle acceptera utländsk trupp här?? Även om de leker med våra barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: