Om Statsrådsbloggen

Det är nu precis en månad sedan jag startade Statsrådsbloggen som ett experiment för att prova satir som samhällskritik. aheExperimentet avslutas idag, bloggen får sedan ligga ute som den är.

Statsrådsbloggen har under fyra veckor häcklat politiska makthavare. Bloggen har haft 5600 visningar under perioden. De tre mest populära posterna var:

1. Göran Hägglund vill införa samlagsskatt

Artikeln kom precis när kd ställde sig försiktigt positivt till ett abortregister. Posten slog inte direkt, men den har haft en jämn ström av besökare sedan publiceringen och till slut blev den bloggens mest populära post. Texten handlar om att Göran Hägglund vill pungslå medborgarna på samlagsskatt.  Bilden på Göran i Dressmantröja och photoshoppade rödögon känns rätt i sammanhanget. Sex säljer:-)

2. Berlusconi bygger på Fårö

God tvåa blev en post om Marianne Samuelssons (mp) maktmissbruk som landshövding på Gotland.  Artikeln blev en jättehit för Statsrådsbloggen, med besöksrekord och topplistningar. Men den har inte gett samma besöksflöde över tid som posten om Göran Hägglund.

3. Om Statsrådsbloggen

Först var bloggen anonym. Sedan satte jag ut en länk till min personliga blogg . Jag som gjort Statsrådsbloggen heter Anders Hellsten och är under hösten aktuell med bl.a. romanen ”Upprorsmannen” som släpps på nätet. Det är också nya bloggprojekt på gång .

Ett varmt tack till alla er som läst, kommenterat, länkat, skällt, berömt och skrattat.

Kontakta mig via email: contact@andershellsten.com

 

Anders Hellsten

Annonser

One Response to Om Statsrådsbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: